Persoonlijke en spirituele groei – De aardse tinten van Jet

Share

Share

Iedereen zit weleens te veel in zijn hoofd, dus ook ik. Maar er was een tijd dat ik alleen nog maar leefde vanuit mijn hoofd. Wat ik toen nog niet wist, is dat ik eigenlijk snakte naar persoonlijke en spirituele groei. 

Niet meer in verbinding

Ik was de verbinding kwijt met mijn hart en lichaam. Ik belandde steeds vaker en langer in de donkere tinten van mijn aardse leven. Ik vocht ertegen, wilde gewoon een beetje lucht en licht. Maar hoe? Ik wist 1 ding zeker: ik wilde écht voelen en écht leren hoe ik zélf lucht en licht kon creëren in mijn leven. Ik ging met hulp aan de slag met mijn lichaam, mijn energie, mijn emoties, mijn gedachten en met mijn patronen en overtuigingen.

Ik wist op een dag niet meer wie ik eigenlijk was. Wat vond ik nou echt leuk? Waar werd ik echt blij van? Welke mensen wilde ik graag om me heen hebben? Wat wilde ik eigenlijk komen brengen op deze wereld? Wat waren mijn behoeften en verlangens precies? Ik wist het niet meer.

Aan de bak met mezelf

Ik ontdekte patronen waar ik me helemaal niet bewust van was, emoties die zich helemaal vast gezet hadden in mijn lijf waardoor ik fysieke pijnen had, dat ik mijn gedachten vaak klakkeloos als waarheid aannam, dat dit alles effect heeft op mijn energie en dat er sowieso zoiets bestaat als het weer opladen van je energie. Ik ontdekte eigenlijk een heel nieuwe wereld; mijn innerlijke wereld. Een innerlijk landschap waar ik me zo lang niet bewust van was. Ik zag het gewoonweg niet, want ik liet me meesleuren door de waan van de dag.

Na zelfonderzoek (met een helpende hand van een professional) door diepe dalen en over hoge toppen herontdekte ik wie ik echt van binnen ben, waar ik echt blij van wordt, wat mijn aangeleerde overtuigingen zijn, hoe ik mijn energie hoog kan houden (of weer omhoog kan brengen als ik weer midden in een levensles zit), hoe ik met mijn emoties om kan gaan, hoe ik mijn gedachten tot rust kan brengen, hoe ik weer thuis kan komen in mijn lichaam, kan leven vanuit mijn hart en hoe ik met liefde en mildheid kan kijken naar al mijn innerlijke tinten, mijn aardse lessen.

De sleutel

Wat ik toen niet wist, is dat ik een behoorlijk grote levensles te pakken had. Een les die ik te leren had en me als persoon liet groeien. Het leven zit vol lessen en het is maar net hoe we daarmee omgaan. Het voelde voor mij alsof ik na die ene grote les de sleutel gevonden had naar een wereld, waar ik eerst geen toegang tot had. En deze wereld gun ik iedereen. Ik vind het belangrijk dat ook jij weet wanneer er een les verstopt zit in het hedendaagse en deze met vertrouwen, liefde en mildheid leert en daardoor in je kracht komt te staan. Dat je leeft en handelt vanuit je hart en rust en vertrouwen ervaart in het hier en nu.

In mijn praktijk help ik je jouw blokkades opheffen die zich op fysieke, emotionele, mentale, energetische of spirituele lagen kunnen manifesteren. Deze blokkades hebben altijd invloed op de onderlinge lagen. Holisme is het grotere geheel en laat zien dat een kwaal, ziekte of probleem nooit een opzichzelfstaand iets is. Herken jij je in mijn donkere verhaal? Weerhoudt het jou van leven in vrijheid, rust en vertrouwen? Voelt het alsof het leven tegen je is, je tekortschiet in je kunnen en niet echt goed meer weet wie je bent en waar je blij van wordt? Dan nodig ik je uit om hulp te zoeken bij het bewandelen van dit onstuimige pad omweg naar heling. Benieuwd hoe ik je kan helpen? Kijk dan wat een holistisch traject voor je kan doen. Liever eerst een keer een losse sessie proberen? Dat kan met een van mijn energetische sessies.