Aardse Tinten – Aanbod

Aanbod Aardse Tinten

Mijn aanbod

Wat mooi dat jij jezelf spirituele groei gunt! Hieronder vind je mijn aanbod. Ik bied energetische sessie, holistische trajecten, Reiki cursussen, seizoensactiviteiten en ik heb een online winkel waar ik helende kruiden en spirituele downloads verkoop in de vorm van werkboeken en meditaties. Veel plezier met rondkijken!

Mijn aanbod

Energetische
sessies

energetische sessies

Zet een eerste stap naar spirituele groei met een energetische sessie. Of ben je al even onderweg met jouw goei, maar zit je vast? Krijg dan een duwtje in de goede richting. Natuurlijk kun je ook komen voor een ontspannen moment. Je kan uit verschillende vormen kiezen voor jouw sessie.

Holistisch
traject

Holistisch traject

Voelt het leven op dit moment zwaar? Zit je vast en weet je niet meer hoe je hieruit kan komen? Is het tijd om pijn, boosheid of verdriet te doorvoelen, los te laten en te helen? Ik loop een stukje met je mee met jouw pad van persoonlijke spirituele groei tijdens een holistisch traject.

Reiki cursussen

reiki

Heractiveer en versterk jouw aangeboren vermogen om te werken met universele levensenergie. Met een Reiki 1, 2 of 3 cursus leer je  energie te gebruiken voor jezelf en anderen met de Usui Mikao methode voor Natuurlijke Genezing.

Online
winkel

webshop

In mijn webshop vind je spirituele en helende producten die jouw spirituele groei ondersteunen. Van helende kruidenproducten tot inspirerende werkboeken rondom spirituele onderwerpen tot meditaties die verdieping brengen in jouw persoonlijke groei.

Liever eerst kennismaken?

Wil je graag kennismaken of is dit alles helemaal nieuw voor je? Dan help ik je graag verder met een gratis en vrijblijvend gesprekje en korte Reiki behandeling. Zo wordt helderder waar ik je mee kan helpen, wat bij jou past en maak je ook gelijk kennis met mij en mijn werkwijze.

aardse tinten