holistisch traject

Weer terug naar wie jij werkelijk bent. Jouw waarheid voelen. Verbinding voelen met je hart en lichaam. In je kracht staan in alle tinten van het leven.

Waarom een traject?

Ben je op zoek naar diepgaande heling en persoonlijke groei? Ik bied in mijn praktijk holistische therapie met een unieke combinatie van verschillende holistische benaderingen om je te ondersteunen op je innerlijke reis. Je laat los wat je niet meer dient, je bewandelt nieuwe wegen en herontdekt jouw verlangens, waarheid en wijsheid die verscholen liggen in jou.

Het leven zit vol lessen en uitdagingen om ons als mens te laten groeien. Die lessen en uitdagingen kunnen genadeloos zijn en pijn doen. Soms zelfs, lijkt er geen eind aan te komen. Je wilt het anders, maar je weet niet hoe. De eerste stap in het maken van een verandering is voelen dat je het anders wil. Dan kun je zien dat je jouw pijn kan omzetten in groei. Hulp van iemand die een eindje met je meeloopt op jouw weg kan enorm helpen. Daarna komt de werkelijke transformatie, je kunt de lessen en uitdagingen van het leven aan en met zelfliefde leven vanuit verbinding met je hart en lichaam.

Ben je zelf al even onderweg met jouw (spirituele) groei en heb je alleen een klein duwtje in de goede richting nodig? Dan is een energetische sessie wat voor jou.

Elementen van een holistisch traject

therapeutisch wandelen
werken aan alle holistische lagen: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel
chakra healing
therapeutische methoden zoals systemische opstellingen, schaduwwerk en innerlijk-kindwerk
systemische tafel opstelling
Reiki om jouw zelfhelende vermogen te stimuleren en de sessies te verdiepen
klankschaal massage
tools als edelstenen, klankschalen en inzicht- of tarotkaarten
kruidensessie
de kracht van de natuur gebruiken met haar helende kruiden in de vorm van thee of auraspray
schaalwandelen
“huiswerk” om je innerlijke reis te integreren in het dagelijks leven

Holisme

Heb jij al eens op holistische wijze naar jouw problemen of klachten gekeken? De problemen en klachten die je kan hebben, kunnen erg variëren. Zo kunnen ze fysiek zijn, maar ook emotioneel, mentaal, energetisch of spiritueel. Alles staat met elkaar in verbinding en klachten kunnen ontstaan door een blokkade op een of meerdere van jouw holistische lagen. Een holistische kijk kan opheldering geven en laat zien wat je nodig hebt, wat je mag leren, loslaten, omarmen of erkennen.

Merk jij bij jezelf..

fysieke klachten zoals (niet verklaarbare) pijn, lichamelijk ongemak (zoals allergie of eczeem), ziekte of geen verbinding voelen met je lichaam?

emotionele klachten als angst, boosheid, verdriet, onzekerheid, lusteloosheid, depressie, stress, burn-out, eenzaamheid of voel je je juist mat?

mentale klachten zoals veel meer piekeren dan normaal, slaapproblemen, jezelf verliezen in negatieve of beperkende gedachten?

energetische klachten als (hoog) gevoeligheid dat als een last voelt, energetische koorden die je belemmeren of niet goed kunnen aarden?

spirituele klachten als onverwerkte trauma’s, patronen en overtuigingen die jou belemmeren of voorouderlijke pijn die jij met je meedraagt?

Herken jij er 1 of meer? Ik nodig je uit om de lessen die hierin zitten aan te gaan en jezelf jouw persoonlijke (spirituele) groei te gunnen.

Reiki Zoetermeer

Na een traject..

Voel je liefde voor wie jij bent, wie jij écht bent

Heb jij een heuse innerlijke transformatiedoorgemaakt

Voel jij je weer verbonden met je lichaam

Leef jij je leven in vreugde en liefde

Ervaar je meer zachtheid naar jezelf en de wereld om je heen

Voel en weet jij wat jouw innerlijke waarheid is

Durf jij je plek in te nemen

Kun jij je grenzen voelen én aangeven

Vier jij jouw bestaan in alle tinten op deze magische aarde

Heb je helderheid in de stappen die je wilt maken

Tijdens een holistisch traject kunnen we diepgewortelde patronen tegenkomen op meerdere lagen in jouw systeem. Naast het inzetten van Reiki gebruik ik ook methoden en tools. Ik maak bijvoorbeeld gebruik van loslaat technieken, voor het loslaten van overtuigingen en gedachtepatronen op een dieper niveau zal plaatsvinden. Maar ook systemische opstellingen, chakra healing, schaalwandelen, innerlijk kind-werk, schaduwwerk en therapeutisch wandelen zijn onderdeel van het traject. Daarnaast gebruik ik tools als edelstenen, klankschaal, inzichtkaarten en helende kruiden. Tijdens een holistisch traject gebruik ik mijn intuïtie en stem me op jou en wat jij nodig hebt af. Een traject is dus altijd op maat voor jou.

wil je meer lezen over de methoden en tools die ik tijdens een sessie gebruik? Dat kan hier.

Het echt aangaan van jouw innerlijke reis vraagt om openheid, commitment, tijd en energie van jou. Daarom krijg je na elke sessie “huiswerk” mee. Denk aan meditaties, visualisaties, schrijfopdrachten, creatieve opdrachten en rituelen.

Alles op een rij

Holistisch therapie
Traject
van 3 maanden

Energetische sessies + therapeutische begeleiding

5 sessies van 1,5 uur

Meditaties op maat

Handvatten, opdrachten en/of werkbladen die jou thuis verder helpen

Je bent welkom in mijn praktijk in Den Haag

Ongeveer elke 2 á 3 weken een sessie

Tussen de sessies eventueel begeleiding via mail

Uitwisseling: € 465,- voor het hele traject.

Holistisch therapie
Traject van 6 maanden

Energetische sessies + therapeutische begeleiding

10 sessies van 1,5 uur

Meditaties op maat

Handvatten, opdrachten en/of werkbladen die jou thuis verder helpen

Je bent welkom in mijn praktijk in Den Haag

Ongeveer elke 2 á 3 weken een sessie

Tussen de sessies eventueel begeleiding via mail

Uitwisseling: € 925,- voor het hele traject.