1:1 holistisch traject

Wil jij terug naar wie jij werkelijk bent? Jouw waarheid voelen? Verbinding voelen met je hart en lichaam? In je kracht staan in alle tinten van het leven?

Ja dat wil ik!

Het traject

Een holistisch traject neemt je mee op een innerlijke reis waarbij je loslaat wat je niet meer dient, bewandel je nieuwe wegen en herontdek je jouw waarheid die verscholen ligt in jouw eigen wijsheid.

Het leven zit vol lessen en uitdagingen om ons als mens te laten groeien. Die lessen en uitdagingen kunnen genadeloos zijn en flink pijn doen en soms lijkt er geen eind aan te komen. Je wilt het anders, maar je weet even niet meer hoe. De eerste stap in het maken van een verandering is zien dat je jouw pijn kan omzetten in groei, voelen dat je bereid bent om het anders te gaan zien en doen. Hulp van iemand die met je meeloopt op jouw weg kan enorm helpen. Daarna komt de werkelijke transformatie, je kunt de lessen en uitdagingen van het leven aan en met zelfliefde leven vanuit verbinding met je hart en lichaam.

Elementen van een holistisch traject

holisme
holistische lagen: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel
reiki
therapeutische methoden als paden voor je innerlijke reis
holisme
Reiki om jouw zelfhelende vermogen te stimuleren
meditatie
edelstenen, klankschalen en inzicht- of tarotkaarten
holisme
geneeskrachtige kruiden in de vorm van olie, thee of balsem
edelstenen, inzichtkaarten en klankschalen
“huiswerk” om je innerlijke reis te integreren in het dagelijks leven

Holisme

Heb jij al eens op holistische wijze naar jouw klachten gekeken? De klachten die je hebt kunnen erg variëren. Zo kunnen ze fysiek zijn, maar ook emotioneel, mentaal, energetisch of spiritueel (overtuigingen en patronen die je met je meedraagt). Alles staat met elkaar in verbinding en klachten kunnen ontstaan door een blokkade op een van jouw holistische lagen. Een holistische kijk kan opheldering geven en laat zien wat je nodig hebt, wat je mag leren, loslaten, omarmen of erkennen.

Merk jij bij jezelf..

fysieke klachten zoals (niet verklaarbare) pijn, lichamelijk ongemak (zoals allergie of eczeem), ziekte of geen verbinding voelen met je lichaam?

emotionele klachten als angst, boosheid, verdriet, onzekerheid, lusteloosheid, depressie, stress, burn-out, eenzaamheid of voel je je juist mat?

mentale klachten zoals overmatig piekeren, slaapproblemen, jezelf verliezen in negatieve of beperkende gedachten?

energetische klachten als (hoog) gevoeligheid dat als een last voelt, energetische koorden die je belemmeren of niet goed kunnen aarden?

spirituele klachten als onverwerkte trauma’s, patronen en overtuigingen die jou belemmeren of voorouderlijke pijn die jij met je meedraagt?

Na een traject..

Voel je liefde voor wie jij bent, wie jij écht bent

Heb jij een heuse innerlijke transformatie doorgemaakt

Voel jij je weer verbonden met je lichaam

Leef jij je leven in vreugde en liefde

Ervaar je meer zachtheid naar jezelf en de wereld om je heen

Voel en weet jij wat jouw innerlijke waarheid is

Durf jij je plek in te nemen

Kun jij je grenzen voelen én aangeven

Vier jij jouw bestaan in alle tinten op deze magische aarde

Heb je helderheid in de stappen die je wilt maken

Wat kan je verwachten

Tijdens een holistisch traject kunnen we diepgewortelde patronen tegenkomen op meerdere lagen in jouw systeem. Naast het inzetten van energetische sessies zal ik jou als therapeut daarom ook ondersteunen met verschillende methoden en technieken om je zo op een nog dieper niveau te kunnen begeleiden. Zo maak ik bijvoorbeeld gebruik van loslaat technieken, waardoor het loslaten van overtuigingen en gedachtepatronen op een dieper niveau zal plaatsvinden. Maar ook familiesystemen, schaalwandelen, innerlijk kind-werk en therapeutisch wandelen zijn onderdeel van het traject. Daarnaast gebruik ik materialen als edelstenen, klankschaal, inzichtkaarten en geneeskrachtige kruiden. Tijdens een holistisch traject gebruik ik mijn intuïtie en stem me op jou en wat jij nodig hebt af. Een sessie is dus altijd op maat voor jou.

Het echt aangaan van jouw innerlijke reis vraagt om openheid, commitment, tijd en energie van jou. Daarom krijg je na elke sessie “huiswerk” mee. Denk aan meditaties, visualisaties, schrijfopdrachten, creatieve opdrachten en rituelen.

Aanbod

Holistisch traject van 3 maanden

reiki

 

Energetische sessies + therapeutische begeleiding

5 sessies van 90 minuten

Meditaties op maat

Handvatten, opdrachten en/of werkbladen die jou thuis verder helpen

Je bent welkom in mijn praktijk in Den Haag

Ongeveer elke 2 á 3 weken een sessie

Tussen de sessies eventueel begeleiding via mail

Investering in jezelf: € 250,- voor het hele traject. (Tot ik mijn opleiding afrond hanteer ik deze prijs, daarna verdubbelt de prijs)

kennismakingsgesprek aanvragen

Holistisch traject van 3 maanden

holisme

 

Energetische sessies + therapeutische begeleiding

10 sessies van 90 minuten

Meditaties op maat

Handvatten, opdrachten en/of werkbladen die jou thuis verder helpen

Je bent welkom in mijn praktijk in Den Haag

Ongeveer elke 2 á 3 weken een sessie

Tussen de sessies eventueel begeleiding via mail

Investering in jezelf: € 500,- voor het hele traject. (Tot ik mijn opleiding afrond hanteer ik deze prijs, daarna verdubbelt de prijs)

kennismakingsgesprek aanvragen

We kijken in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek of het goed voelt om samen aan de slag te gaan en we bespreken jouw wensen en duur van het traject. Voelde alles goed? Dan zet ik op papier wat we samen bedacht hebben voor het traject. Wanneer je akkoord bent, stuur ik je een intake op en maken we een afspraak voor onze eerste sessie.

Je hebt geen doorverwijzing van de huisarts nodig voor een holistisch traject. Deze therapie kan naast een reguliere behandeling gevolgd worden. Het is een veilige en natuurlijke manier van behandelen.