Reiki cursus – Reiki 1

Heractiveer jouw vermogen tot zelfheling met een Reiki 1 cursus. Leer hoe jij jouw lichaam geest en ziel en die van anderen kan behandelen met Reiki.

Een Reiki 1 cursus bestaat uit
kruidensessie
THEORIE
Het hoe en wat over Reiki, de Mikao Usui systeem van Natuurlijke Heling. Je leert over energie, chakra’s en nog veel meer. Ook is er veel ruimte voor jouw vragen.
schaalwandelen
INWIJDING
Je krijgt 4 afstemmingen die samen je inwijding vormen voor jouw Reiki 1 graad.
klankschaal massage
PRAKTIJK
We oefenen de standaard handposities op onszelf en elkaar. We oefenen met een aantal Reiki oefeningen en maken kennis met onze intuïtie.
chakra healing
ZUIVERING & TERUGKOMDAG
Na de cursus ga je jezelf 21 dagen behandelen om je systeem te zuiveren en gewend te raken aan de energie. Na die dagen komen we weer bij elkaar op een terugkomdag.
therapeutisch wandelen
PERSOONLIJKE AANDACHT
We werken in een kleine groep, waardoor er veel aandacht is voor jouw vragen. In elke groep voel ik wat nodig is en stem ik me daar op af.

De cursus

Reiki is een alternatieve geneeswijze die uit Japan afkomstig is en gebaseerd is op het idee dat er een universele levensenergie is die door alles en iedereen stroomt. Reiki betekent dan ook “universele levensenergie”. Door middel van handoplegging wordt deze energie doorgegeven aan de ontvanger. Reiki stimuleert jouw zelfgenezend vermogen. Zo kan Reiki helpen energie op alle holistische lagen weer te laten stromen en blokkades op te heffen. Hieronder vind je een heel beknopt lijstje van wat Reiki kan doen voor je:

– stimuleert je zelfgenezend vermogen van het lichaam
– bevordert je spirituele ontwikkeling
– reinigt en harmoniseert lichaam en geest
– het werkt op alle 5 holistische lagen: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel
– brengt energie huishouding in evenwicht
– heft blokkades op en bevordert ontspanning

Het fijne van Reiki, is dat het een eenvoudige methode is. Iedereen kan leren werken met de universele levensenergie. We gaan ons met een cursus Reiki1 weer her-inneren hoe dat moet.

Dus, ben je op zoek naar manieren om meer ontspanning en rust te ervaren in je dagelijks leven? Of wil je graag anderen helpen bij het verminderen van stress en het versterken van het immuunsysteem? Dan is een Reiki cursus misschien wel iets voor jou!

Door het volgen van een Reiki cursus leer je hoe je zelf Reiki kunt geven en hoe je deze universele levensenergie kunt gebruiken om jezelf en anderen te helpen. Het kan een waardevolle aanvulling zijn op je persoonlijke ontwikkeling en een manier om meer in contact te komen met je intuïtie.

Kortom, een Reiki cursus kan een waardevolle investering zijn in je eigen welzijn en dat van anderen. Door te leren hoe je deze energie kunt gebruiken, kun je meer balans en harmonie in je leven brengen.

Wil je liever eerst Reiki ervaren met een behandeling? Dat kan! Lees hier meer over een Reiki sessie of boek jouw sessie gelijk in in mijn agenda

Na een cursus..

…weet je wat Reiki is en hoe deze universele levensenergie jou kan helpen

…heb je basiskennis van energie en de 7 hoofdchakra’s

…kun je je eigen leven helpen in harmonie en balans brengen

…ben je klaar om jezelf en anderen Reiki behandelingen te geven

…Ga je de energie integreren door 21 dagen jezelf Reiki te geven

…is er na 21 dagen een terugkomdag

…krijg je een certificaat van deelname en een handboek mee naar huis

Wat kan je verwachten

Tijdens de Reiki 1 cursus vertel ik je de geschiedenis en filosofie van Reiki. We praten over de basisprincipes van energie en de chakra’s en ik leer je de handposities voor een volledige Reiki behandeling. Je krijgt 4 afstemmingen die samen jouw inwijding tot Reiki 1 vormen. Ook gaan we oefenen met Reiki op zowel jezelf en op elkaar. Je krijgt persoonlijke begeleiding van mij en je ontvangt een uitgebreide handleiding en een certificaat van deelname na afronding van de cursus.

Na de cursus mag je zelf aan de slag met de 21 zuiveringsdagen, om je te ondersteunen bij het integreren van de energie en om blokkades op te ruimen. Na deze 21 dagen komen we weer bij elkaar om ervaringen uit te wisselen, vragen te stellen en weer een behandeling te oefenen.

Schrijf je nu in voor de Reiki 1 cursus en ontdek de kracht van energie!

Alles op een rij

Cursus Reiki 1

Wanneer: 2 nader te bepalen dagen, met jou en de groep, van 10:00 tot 16:00 en een nader te bepalen terugkomdag na 21 dagen
Locatie: Zoetermeer

2 fijne dagen in mijn praktijk in Zoetermeer, waar we ons buigen over Reiki, het Mikao Usui systeem van Natuurlijke Heling. Omdat we met een kleine groep van minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers zijn, is er ook veel persoonlijke aandacht.

Er zijn behandeltafels aanwezig en ik zorg voor thee en lekkers. Neem jij zelf een lekkere lunch mee en trek je makkelijke en lekker zittende kleren aan?

investering: €250,- incl. BTW