helende kruiden

Helende kruiden van moeder aarde voor lichaam en geest

Dichter bij jouw ware natuur komen gaat zoveel makkelijker als je in verbinding staat met moeder aarde en gebruik maakt van haar helende krachten. En dit lukt extra goed met kruidenproducten, voor allerlei doeleinden, gemaakt door moeder aarde en mij.

kruidensessie helende kruiden

kruiden sessie

Een kruidenconsult en kruidenproduct op maat. Op basis van haar energetisch helende kracht zal dit product jouw heling bevorderen.

slaapkruiden helende kruiden

slaap kruiden

Maak met deze slaapkruidenlijn een fijn slaapritueel voor jezelf. En ga weer heerlijk dromen en sta in de ochtend weer uitgerust op.

maanstonde kruiden helende kruiden

maanstonde kruiden

Verlicht en verzacht je maanstonde (oftewel menstruatie)  met de maanstondekruidenlijn en dompel je onder in zelfzorg.

ontspankruiden helende kruiden

ontspan kruiden

Met behulp van deze ontspankruidenlijn krijgt jouw ontspanning een nog diepere laag en vind je rust in de kleine momentjes.

4de trimesterkruiden helende kruiden

4de trimester kruiden

Een kruidenlijn voor het 4de trimester, oftewel post partum. Ook mama’s verdienen in deze periode extra aandacht voor lichaam en geest.

babykruiden helende kruiden

baby kruiden

Een baby heeft nog veel te leren en ontdekken. Help hem of haar met de babykruidenlijn hier gemakkelijk doorheen te komen.

kinderkruiden helende kruiden

kinder kruiden

Een kinderkruidenlijn met zachte kruiden, speciaal voor de verzorging van lichaam en geest van jouw kind (en natuurlijk ook voor jou).