Holistische sessie

Wil jij ontspanning en rust in lichaam en geest? Inzichten en antwoorden vinden vanuit jouw eigen wijsheid?

kies jouw sessie!

Merk jij bij jezelf..

dat je toe bent aan (spirituele) groei, maar niet goed weet waar je moet beginnen?

dat je al veel geleerd hebt, maar voor je gevoel vast zit en niet weet hoe nu verder?

dat je ondersteuning en/of een klankbord wilt op jouw pad van (spirituele) groei?

dat je toe bent aan een ontspannen moment voor je lichaam en geest?

Herken jij er 1 of meer? Dan kan een holistische sessie jou helpen. Elke methode die ik gebruik bij een holistische sessie, heeft zijn eigen Unique helende vermogen en ondersteunt jou bij wat jij nodig hebt. Niet zeker welke methode bij jou past? Ik denk graag met je mee!
denk met me mee!

De sessies

Een holistische sessie heeft als rode draad energie, maar kan verder helemaal ingekleurd worden zoals jij wilt. Denk maar aan klankschalen, edelstenen, inzicht- of tarotkaarten, schaalwandelen of misschien juist een (familie) opstelling. Een sessie helpt jou op holistische wijze verbinding maken met jezelf en waar jij op dat moment tegenaan loopt. Je komt in het hier en nu, in je eigen kracht en wijsheid. Je ervaart meer helderheid in wat je nodig hebt en wat je volgende stap is.

Wil jij een eerste stap zetten in jouw persoonlijke (spirituele) groei? Of ben je al even op weg met jouw reis, maar heb je het gevoel dat je vast zit? Een holistische sessie geeft ondersteuning en een duwtje in de goede richting. Ik bied verschillende methoden, die ieder op een eigen manier heling bieden.

Aanbod

boek jouw sessie

Wil je liever meerdere stappen geholpen worden tijdens jouw innerlijke reis? Dan is een holistisch traject wat voor jou.

kies jouw sessie

Reiki

Meer lezen

Chakra healing

Meer lezen

Klankschaal sessie

Meer lezen

Systemische opstelling

Meer lezen

Schaalwandelen

Meer lezen

Kaartlegging

Meer lezen

Na een sessie..

Heb je een (eerste) stap gezet in jouw (spirituele) groei

Zit je gevoelsmatig niet meer vast, maar stroomt het juist weer

Ervaar je rust in lichaam en geest

Weet je waar en hoe jij beter voor jezelf mag zorgen

Stroomt je levensenergie weer ongehinderd door je lichaam

Laat je emoties op een diepere laag los

Voel je je weer in balans

Wat kan je verwachten

Wanneer je bij me komt voor een holistische sessie heb je vooraf al aangegeven wat de reden is dat je komt. Die reden kan van alles zijn. Bijvoorbeeld dat je je uit balans voelt, vast zit of gewoonweg nieuwsgierig bent en het eens wilt ervaren. Op het moment zelf bespreken we nogmaals kort of je er nog net zo in staat en of er (nieuwe) zaken zijn die meespelen.

Wanneer voor ons beiden alles helder is, doen we een korte meditatie om in het hier en nu te komen. Daarna gaan we aan de slag. Bij een tafelbehandeling mag je met je kleding aan op de behandeltafel gaan liggen. Bij een kaartlegging blijven we lekker zitten en bij schaalwandelen gaan we staan. Ik stem me op jou af, zodat ik geven kan wat jij nodig hebt. Geen één sessie zal hetzelfde eruit zien en iedereen heeft ook elke keer verschillende ervaringen.

Na een sessie bespreken we kort hoe het voor je was en geef ik eventueel iets, wat ik intuïtief aanvoel, aan je terug. Een week na de sessie bellen we even kort om eventuele vragen, inzichten of andere zaken die naar boven gekomen zijn te bespreken.

boek jouw sessie