energetische sessie – Klankschaal massage

Klankschaal massage waarbij de klanktrillingen blokkades opheffen en je energie vrij laat stromen

Een klankschaal massage bestaat uit
chakra healing
meditatie om in het hier en nu te komen
schaalwandelen
klankschalen, koshi’s, belletjes en andere instrumenten
klankschaal massage
klanken die gestagneerde energie lostrillen, waardoor energie weer vrij door je lichaam kan stromen
chakra healing
klanken die jouw eigen unieke trilling weer opschoont en verhoogd

De sessie

Een Klankschaal massage is een sessie waarbij de trilling van geluid gebruikt wordt om jouw blokkades los te trillen, chakra’s te reinigen, energie weer vrij te laten stromen en je trilling te verhogen. Jouw eigen unieke energie heeft een bepaalde trilling. Wanneer het goed met je gaat is deze trilling hoog, zuiver en licht. Wanneer je je niet goed voelt is deze trilling laag, onzuiver en zwaar. Een klankschaal nodigt met zijn geluidstrillingen jouw persoonlijke trillingen uit om te resoneren (meetrillen). Wanneer er blokkades zijn, zullen de geluidstrillingen deze lostrillen om vervolgens de energie weer vrij te laten stromen door heel je lichaam. Daarnaast heeft de geluidsfrequentie invloed op je hersenen die door de vibraties en boventonen alfagolven gaan produceren. Wat weer ontspanning tot gevolg heeft. Ook stimuleert het een betere samenwerking tussen de linker- en rechterhelft van de hersenen.

Klank doordringt ons hele systeem tot op celniveau. Dit komt omdat ons lichaam voor meer dan 75% uit water bestaat. Alle weefsels en organen, waaronder de plaatsen waar blokkades zijn, worden aangerold en kunnen zo weer in balans gaan resoneren met de rest van het lichaam. Dus naast dat het een weldaad voor je oren kan zijn, doen de klanken tijdens een klankschaal massage ook op dieper niveau hun werk.

Wil je graag jouw unieke trilling opschonen? Of wil je ondersteuning bij jouw spirituele groei, waarbij een klankschaal massage je weer een laagje dieper helpt komen? Of heb je na een holistisch traject behoefte aan energetische nazorg? Welke reden jij ook hebt, een klankschaal massage is ideaal om jezelf eens in de zoveel weken te gunnen voor een energetische heling.

Goed om te weten

Er zijn een aantal contra indicaties bij een klankschaal massage. Deze sessie is helaas niet voor jou geschikt als je last hebt van angstaanvallen, epilepsie, een pacemaker draagt, aan trombose lijdt, tijdens zwangerschap en tot 3 maanden na een bevalling, bij implantaten of recent littekenweefsel.

Liever een andere sessie? Kijk dan bij mijn aanbod voor energetische sessies

klankschaal massage

Na een sessie..

…voel je een diepe ontspanning

…is je trilling licht, zuiver en verhoogd

…zijn blokkades losgetrild

…stroomt je levensenergie weer vrij door je lichaam

Wat kan je verwachten

Wanneer je bij me komt voor een klankschaal massage, heb je vooraf al aangegeven wat de reden is dat je komt. Die reden kan van alles zijn. Dat je je uit balans voelt, vast zit of gewoonweg nieuwsgierig bent en het eens wilt ervaren. Op het moment zelf bespreken we nogmaals kort of je er nog net zo in staat en of er (nieuwe) zaken zijn die meespelen.

Wanneer voor ons beiden alles helder is, doen we een korte meditatie om in het hier en nu te komen. Daarna mag je met je kleding aan op de behandeltafel gaan liggen. Ik kies de geschikte klankschaal voor jou uit en plaats deze op je lichaam. Zachtjes stal ik deze steeds aanslaan en over je lichaam bewegen. De trillingen van de klankschaal zorgen voor een diepe massage. Na de massage volgt een mini klankschalen concert gevolgd door een korte Reiki sessie. De Reiki zorgt ervoor dat alles wat los getrild is, afgevoerd wordt en opgevuld met schone, nieuwe energie.

Ik stem me op jou af, zodat ik kan inspelen op wat jij nodig hebt. Geen een sessie zal dus hetzelfde eruit zien en iedereen heeft ook elke keer verschillende ervaringen.

Na een sessie bespreken we kort hoe het voor je was en geef ik eventueel iets, wat ik intuïtief aanvoel, aan je terug. Een week na de sessie bellen we even kort om eventuele vragen, inzichten of andere zaken die naar boven gekomen zijn te bespreken.

Alles op een rij

  • klankschaal massage om jouw energie te verhogen en helen
  • een sessie van 60 minuten
  • je bent welkom in mijn praktijk in Zoetermeer
  • investering: €65,- incl. BTW
klankschaal massage