energetische sessie – kruidensessie

Kruidensessie voor een helende auraspray  op maat

Een kruidensessie bestaat uit
therapeutisch wandelen
meditatie om je af te stemmen op het hier en nu en je intuïtie
schaalwandelen
kruidenorakel raadplegen om de kruiden te kiezen die jou bij je vraag, doel of probleem gaan helpen
chakra healing
een auraspray op basis van kruiden die je na de sessie kan gebruiken. De energie van de kruiden gaan hun werk doen.

De sessie

Tijdens een kruidensessie gaan we samen aan de slag om een kruidenproduct samen te stellen met kruiden die helemaal op jou afgestemd zijn. Kruiden dragen ieder hun eigen energie met zich mee. Zo kan braam je helpen beschermen in stekelige situaties, brengt engelwortel weer een beetje licht in een duistere periode en helpt roos om (jezelf) lief te hebben.

Het kan zijn dat je al weet wat voor soort steun je kan gebruiken, maar vaak zijn we ons niet bewust van de onderliggende oorzaken en gevoelens. Daarom gebruiken we een kruidenorakel om het onderbewuste bewust te maken. Het kan dus zijn dat je merkt dat je niet goed slaapt. Je kan dan een van mijn algemene slaapproducten kopen, die het slapen in het algemeen ondersteunt. Je kan ook kiezen voor een kruidensessie, waarbij we met het orakel opzoek gaan naar de reden van het niet kunnen slapen.

De kruiden die je met het orakel kiest zullen samen een auraspray voor jou vormen. Deze auraspray is makkelijk te gebruiken; je sprayt hem wanneer je dat wens gewoon rondom jezelf. In je aura dus. De energetische werking van de kruiden helpen jouw eigen energie een handje om dat wat om aandacht vraagt te helen of te bekrachtigen.

Liever een andere sessie? Kijk dan bij mijn aanbod voor energetische sessies

kruidensessie

Na een sessie..

…heb je meer inzicht in jouw vraag, probleem of doel

…heb je intuïtief de kruiden gekozen die jou bij je vraag, probleem of doel helpen

…maak ik voor jou een passende auraspray voor bij jouw vraag, probleem of doel

Wat kan je verwachten

Wanneer je bij me komt voor een kruidensessie heb je vooraf aangegeven wat de reden is dat je komt. Die reden kan van alles zijn. Dat je een lichamelijke klacht ervaart, je uit balans voelt, voor je gevoel vast zit of gewoonweg nieuwsgierig bent en het eens wilt ervaren. Op het moment zelf bespreken we nogmaals kort of je er nog net zo in staat en of er (nieuwe) zaken zijn die meespelen.

Wanneer voor ons beiden alles helder is, doen we een korte meditatie om in het hier en nu te komen en in te tunen op onze intuïtie. Daarna pakken we het kruidenorakel erbij en ga je op gevoel een aantal kruiden uitzoeken. We kijken met welke energie, die de kruiden bij zich dragen, jou willen ondersteunen. Door samen in gesprek te gaan en de kruiden als spiegeltjes te gebruiken, komen we tot de kern van jouw vraag. Samen vormen we een intentie die we meegeven aan de auraspray die ik maak met jouw getrokken kruiden.

Tijdens een sessie stem ik me op jou af. Zo kan ik inspelen op wat jij nodig hebt. Geen een sessie zal dus hetzelfde eruit zien en iedereen heeft ook elke keer verschillende ervaringen.

Na een sessie bespreken we kort hoe het voor je was en geef ik eventueel iets, wat ik intuïtief aanvoel, aan je terug. Uiterlijk twee weken na de sessie ontvang jij jouw kruidenproduct.

Alles op een rij

  • kruidensessie waarbij we intuïtief aan de slag gaan om jouw persoonlijke kruiden en kruidenproduct te bepalen.
  • een sessie van 60 minuten
  • je bent welkom in mijn praktijk in Zoetermeer, maar online is ook mogelijk.
  • investering: €65,- incl. BTW
kruidensessie