over jet

Ik help jou weer in verbinding komen met je hart, zodat jij jouw zuivere authentieke ik terug kan vinden.

Ik ben Jet, de mens achter Aardse Tinten. Ik ben gek op de natuur en kan me daar volledig verwonderen en weer helemaal opladen. Toen ik klein was zag ik in de natuur vooral potentiële ingrediënten voor magische brouwsels. Ook was ik erg geïnteresseerd in de Indiase goden, vroeg voor mijn verjaardag boekjes over handlezen (die in het engels waren en waar ik dus niks van begreep) en bestudeerde een op mysterieuze wijze bij ons belandde set tarotkaarten. Spiritualiteit en de natuur waren echt iets wat mijn aandacht erg trok.

Opgroeien in sneltreinvaart

Helaas verloor ik de verbinding met beide toen ik opgroeide. Het leven ging zo snel en ik werd meegesleurd. Als ik terugkijk zie ik dat ik steeds verder verwijderd raakte van mijn ware ik. Ik ben heel ver weg geraakt van het voelen vanuit mijn hart. Ik had geen idee meer wie ik was en was totaal uit balans. En daar kwam het moment met de levensles in de vorm van een burn-out die me weer terugbracht bij mijn echte ik en deze ook liet groeien (en nog steeds!). Het was een harde genadeloze les, maar stapje voor stapje heb ik met hulp geleerd mezelf van binnen te helen en herontdekte ik wie ik altijd al ben geweest.

Een pijnlijk cadeau

Achteraf gezien waren deze lessen echt een cadeau. Een cadeau dat veel pijn deed, maar dat me weer terugbracht naar mijn zuivere en authentieke ik. Ik vond niet alleen mezelf terug, maar ook de magie van het leven. Ik kwam weer in aanraking met mijn spirituele kant en verbond me weer met de natuur. Ik herontdekte waar ik werkelijk heel blij van word. Maar ook leerde ik dat het leven om contrasten gaat. Contrasten zijn er om ons te laten groeien. Het zijn lessen die verstopt zitten in ons leven.

Alles valt op zijn plek

Door dat alles te omarmen opende ik deuren en kwam ik in een stroomversnelling waarbij zo veel op mijn pad kwam om het leven te creëren waar ik echte vreugde bij voel. Nou ja meestal dan, want die contrasten blijven natuurlijk.

In het hier en nu

Naast dat ik me in boeken wierp die me leerden over het leven en spiritualiteit en mijn eerste en tweede reiki graad behaalde, volg ik ook een HBO opleiding tot Holistisch Therapeut. Hier leer ik hoe energie, die alles met elkaar verbindt, werkt en hoe ik blokkades kan herstellen op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau.

Aardse Tinten

In mijn praktijk bied ik holistische sessies om jou een zetje de goede richting op te geven voor jouw persoonlijke groei. Maar ook kun je bij mij een holistisch traject doorlopen waarbij ik voor langere periode met je meeloop op jouw pad van persoonlijke groei. Omdat ik nog in opleiding ben is de prijs van een traject verlaagd. Wanneer ik mijn opleiding in juli 2022 afrond zal de prijs hiervan omhoog gaan.

Ook bied ik therapeutische wandelingen waarbij we de natuur als spiegels gebruiken voor wat er in ons gaande is en we de helende planten van moeder aarde leren kennen. En over moeder aarde gesproken, ik gebruik ook met veel plezier haar helende krachten in de kruidenproducten die ik maak en verkoop in mijn online kruidenwinkel.

Naast mijn opleiding tot holistisch therapeut volg ik nog allerlei andere cursussen en opleidingen, zoals innerlijk kindtherapie, klankschalen en kruidenspirits. De opleiding die ik al afgerond heb is het basisjaar van The Herbal Academy en ik ben sinds 1 oktober 2021 Reiki Master. En staat het worden van Reiki trainer nog op mijn lijstje.

Ben jij opzoek naar hulp bij jouw levenslessen? Of ben je toe aan een ontspannen moment voor jezelf? Laat dan hieronder je gegevens achter voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We stemmen af of het goed voelt om samen aan de slag te gaan en we bespreken jouw wensen.

* Door je e-mailadres achter te laten ben je gelijk ingeschreven op mijn nieuwsbrief en houd ik je met veel liefde maandelijks op de hoogte van nieuws en inspiratie. Je kunt je natuurlijk op elk moment weer uitschrijven.