over jet

Ik help jou weer in verbinding komen met je hart, zodat jij jouw zuivere authentieke ik terug kan vinden.

Over Jet en Aardse Tinten
Ik ben jet, de mens achter Aardse Tinten. Ik woon in Zoetermeer met mijn man en twee dochters. Ik ben gek op de natuur en kan me daar volledig verwonderen en weer helemaal opladen. Toen ik klein was zag ik in de natuur vooral potentiële ingrediënten voor magische brouwsels. Ook was ik erg geïnteresseerd in de Indiase goden, vroeg voor mijn verjaardag boekjes over handlezen (die in het engels waren en waar ik dus niks van begreep) en bestudeerde een, op mysterieuze wijze bij ons thuis belandde, set tarotkaarten. Spiritualiteit en de natuur waren toen voor mij heel normaal en onderdeel van mij en mijn leven.

Opgroeien in sneltreinvaart

Helaas verloor ik de verbinding met beide toen ik opgroeide. Het leven ging zo snel en ik werd meegesleurd. Als ik terugkijk zie ik dat ik steeds verder en verder verwijderd raakte van mijn ware ik. Ik ben heel ver weg geraakt van het voelen vanuit mijn hart. Ik had geen idee meer wie ik was en was totaal uit balans. En daar kwam het moment met de levensles in de vorm van een burn-out die me weer terugbracht bij mijn echte ik en deze ook liet groeien (en nog steeds!). Het was een harde genadeloze les, maar stapje voor stapje heb ik met hulp geleerd mezelf van binnen te helen en herontdekte ik wie ik altijd al ben geweest.

Een pijnlijk cadeau

Achteraf gezien waren deze lessen echt een cadeau. Een cadeau dat veel pijn deed, maar dat me weer terugbracht naar mijn zuivere en authentieke ik. Ik vond niet alleen mezelf terug, maar ook de magie van het leven. Ik kwam weer in aanraking met mijn spirituele kant en verbond me weer met de natuur. Ik herontdekte waar ik werkelijk heel blij van word. Maar ook leerde ik dat het leven om contrasten gaat. Contrasten zijn er om ons te laten groeien. Het zijn lessen die verstopt zitten in ons leven.

Alles valt op zijn plek

Door dat alles te omarmen opende ik deuren en kwam ik in een flow waarbij ineens zoveel op mijn pad kwam om het leven te creëren waar ik echte vreugde bij voel. Nou ja meestal dan, want die contrasten blijven natuurlijk. Het voelde voor mij alsof ik na die grote les de sleutel gevonden had naar een wereld, waar ik eerst geen toegang tot had. En deze wereld gun ik iedereen. Ik vind het belangrijk dat ook jij weet wanneer er een les verstopt zit in het hedendaagse en deze met vertrouwen, liefde en mildheid leert en daardoor in je kracht komt te staan. Dat je leeft en handelt vanuit je hart en rust en vertrouwen ervaart in het hier en nu.

Aardse Tinten

Aardse Tinten is een praktijk voor spirituele groei, maar wel spiritualiteit met beide benen op de grond. Ik houd het graag aards en dicht bij de natuur. In mijn praktijk help ik jou blokkades opheffen die zich op fysieke, emotionele, mentale, energetische of spirituele lagen kunnen manifesteren. Deze blokkades hebben altijd invloed op de onderlinge lagen. Holisme is het grotere geheel en laat zien dat een kwaal, ziekte of probleem nooit een opzichzelfstaand iets is. Herken jij je hierin en wil jij dit oplossen? Weerhoudt het jou van leven in vrijheid, rust en vertrouwen en geeft het je het gevoel dat het leven tegen je is, je tekortschiet in je kunnen en niet echt goed meer weet wie je bent en waar je blij van wordt? Dan nodig ik je uit om hulp te zoeken bij het bewandelen van dit pad. Benieuwd hoe ik je kan helpen? Kijk dan wat een Holistisch Traject voor je kan doen. Liever eerst een keer een losse sessie proberen kan ook met een van mijn energetische sessies. Ook kan ik je helpen met mijn helende kruiden en spirituele downloads in mijn webshop.

Mijn opgedane kennis en ervaring

Naast het uitoefenen van mijn werk in mijn praktijk, volg ik allerlei cursussen en opleidingen, zoals de boeiende kruidenspirits opleiding. Afgeronde opleiding en cursussen zijn Holistisch Therapeut, klankschaaltherapie en het basisjaar van The Herbal Academy en Innerlijk kind therapie. Daarnaast ben ik sinds 1 oktober 2021 Reiki Master. En sinds 21 april 2023 ook Reiki teacher.

Over Jet en Aardse Tinten

Hoe kan ik je helpen?

Ben jij opzoek naar hulp bij jouw levenslessen? Of ben je toe aan een ontspannen moment voor jezelf? Maak dan direct een afspraak of laat hieronder je gegevens achter voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We stemmen af of het goed voelt om samen aan de slag te gaan en we bespreken jouw wensen.