over jet

Ik help jou weer te voelen vanuit je hart, zodat jij kan ontdekken en herinneren wie jij van binnen werkelijk bent.

Ik ben Jet, de mens achter Aardse Tinten. Ik ben gek op de natuur en kan me daar volledig verwonderen en weer helemaal opladen. Toen ik klein was zag ik in de natuur vooral potentiële ingrediënten voor magische brouwsels. Weken later werden die stinkend en rottend door mijn moeder in een hoekje van de tuin gevonden. (Sorry mam!) Ook kon ik mijn rust en ontspanning vinden bij de huisdieren die we hadden of bij de dieren buiten. Zo zat ik in de winter vaak de eenden te knuffelen zodat zij lekker warm bleven. Ik kwam dan zelf uren later weer half onderkoeld thuis. Ook was ik heel erg geïnteresseerd in de Indiase goden, vroeg voor mijn verjaardag boekjes over handlezen (die in het engels waren en waar ik dus niks van begreep) en bestudeerde een op mysterieuze wijze bij ons belandde set tarotkaarten. Spiritualiteit was dus iets wat mijn aandacht erg trok.

Helaas verloor ik de verbinding daarmee toen ik opgroeide. Als ik terugkijk zie ik dat ik steeds verder verwijderd raakte van mijn ware ik. Ik ben heel ver weg geraakt van het voelen vanuit mijn hart. Ik had geen idee meer wie ik was en was totaal uit balans. En n daar kwam het moment met de levenslessen die me weer terugbrachten bij mijn ziel en deze ook laat groeien. Het waren harde genadeloze lessen, maar stapje voor stapje heb ik met hulp van alternatieve therapie geleerd mezelf van binnen te helen en herontdekte ik wie ik altijd al ben geweest.

Achteraf gezien waren deze lessen echt een cadeau. Een cadeau dat veel pijn deed, maar dat me weer terugbracht naar wie ik echt ben. Ik vond niet alleen mezelf terug, maar ook de magie van het leven. Ik kwam weer in aanraking met mijn spirituele kant. Ik herontdekte waar ik werkelijk heel blij van word. Maar ook leerde ik dat het leven om contrasten gaat.

Door dat alles te omarmen opende ik deuren en kwam ik in een stroomversnelling waarbij zo veel op mijn pad kwam om het leven te creëren waar ik echte vreugde bij voel. Nou ja meestal dan, want die contrasten blijven natuurlijk.

Naast dat ik me in boeken wierp die me leerden over het leven en spiritualiteit en mijn eerste en tweede reiki graad behaalde, volg ik ook een HBO opleiding tot Holistisch Therapeut. Hier leer ik hoe de energie die alles met elkaar verbindt werkt en hoe ik het kan herstellen op fysiek, energetisch, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Ik ben Jet, de mens achter Aardse Tinten. Als kind was ik me heel bewust van de natuur en geloofde dat het leven echt een magisch tintje had. Dat geloof in het magische tintje ben ik kwijtgeraakt toen ik ouder werd en het me bewust zijn van de natuur verloor ik ook op een moment. Ik had heel andere dingen waar ik me mee bezig hield en verloor zo dat stukje kind in mij, me niet bewust van het feit dat dat stukje me juist zo gelukkig maakt. Ik had zo mijn worstelingen met het leven en in 2017 werd het te veel en kreeg ik een burn-out. Zoiets komt natuurlijk niet uit de lucht vallen, maar zo voelde het toen wel. Alle signalen die mijn lichaam me gegeven had, had ik gewoonweg niet door gehad. Alle lessen die op mijn pad gekomen waren, was ik gewoon aan voorbij gegaan. En tja, dan gaat een grotere kracht dan jijzelf ingrijpen en wordt voor je gevoel de wereld onder je vandaan gehaald.

Achteraf gezien, waren dat heftige eerste moment en de jaren die daarna volgden echt een cadeau. Een cadeau dat veel pijn deed, maar dat me weer terugbracht naar wie ik echt ben. Ik vond niet alleen mezelf terug, maar ook de magie van het leven. Ik kwam weer in aanraking met mijn spirituele kant. Ik herontdekte waar ik werkelijk heel blij van word. Maar ook leerde ik dat het leven om contrasten gaat, zoals dag en nacht.

Door dat alles te omarmen opende ik deuren en kwam ik in een stroomversnelling waarbij zo veel op mijn pad kwam om het leven te creëren waar ik echte vreugde bij voel. Nou ja meestal dan, want die contrasten blijven natuurlijk.

Naast dat ik me in boeken wierp die me leerden over het leven en spiritualiteit en mijn eerste en tweede reiki graad behaalde, volg ik ook een HBO opleiding tot Holistisch Therapeut. Hier leer ik hoe de energie die alles met elkaar verbindt werkt en hoe ik het kan herstellen op energetisch, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Omdat alles met elkaar verbonden is werkt dat vaak door op fysiek gebied.

In mijn praktijk bied ik 1:1 reiki en energetische sessies. Maar ook kun je bij mij een holistisch traject doorlopen. Omdat ik nog in opleiding ben is de prijs van een traject verlaagd. Wanneer ik mijn opleiding in juni 2022 afrond zal de prijs hiervan omhoog gaan.

Naast mijn opleiding tot holistisch therapeut volg ik nog allerlei kleinere studies, zoals kruidengeneeskunde, leven met de maan en doe ik een zelfstudie in inzichtkaarten en tarot. Ook staat het ingewijd worden tot reikimaster op de planning voor september.

Ben jij opzoek naar hulp bij jouw levenslessen? Of ben je toe aan een ontspannen moment voor jezelf? Laat dan hieronder je gegevens achter voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We stemmen af of het goed voelt om samen aan de slag te gaan en we bespreken jouw wensen.

Bedankt voor je bericht. Het is verstuurd.
Er ging iets mis met het versturen van je bericht. Probeer het later nog eens.

* Door je e-mailadres achter te laten ben je gelijk ingeschreven op mijn nieuwsbrief en houd ik je met veel liefde maandelijks op de hoogte van nieuws en inspiratie. Je kunt je natuurlijk op elk moment weer uitschrijven.