energetische sessie – Reiki

Stimuleer jouw zelfhelend vermogen met Reiki

Een Reiki sessie bestaat uit
kruidensessie
meditatie om in het hier en nu te komen
therapeutisch wandelen
het doorgeven van universele levensenergie door handoplegging
schaalwandelen
het activeren van je zelfhelende vermogen, waardoor jouw lichaam en geest aan de slag gaat met helen
klankschaal massage
opschonen en deblokkeren van jouw energie

De sessie

Een Reiki sessie helpt je zelfhelende vermogen te stimuleren, je energie op te schonen en blokkades op te heffen. Met een Reiki behandeling voorzie je je lichaam van helende energie die jouw lichaam aanspoort om haar eigen wijsheid weer te voelen en gebruiken. Op de vijf holistische lagen gaat deze energie aan de slag: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat op mentaal niveau een blokkade opgeheven wordt, waardoor emoties weer vrij kunnen stromen en eindelijk je lichaam kunnen verlaten. Of voel je je energetisch veel wakkerder omdat je lichaam op het spirituele vlak iets geheeld heeft.

Wil je graag ontspannen en opladen tegelijk? Of wil je ondersteuning bij jouw spirituele groei, waarbij Reiki je weer een laagje dieper helpt komen? Of heb je na een holistisch traject behoefte aan energetische nazorg? Welke reden jij ook hebt, een Reiki sessie is ideaal om jezelf eens in de zoveel weken te gunnen voor een energetische heling.

Reiki-kuur
Reiki kun je bij mij in twee verschillende vormen boeken. Je kan een losse sessie boeken, waarbij ik je in mijn praktijk aan huis behandel. Maar ook kun je kiezen voor een Reiki-kuur. Hierbij behandel ik de eerste sessie in mijn praktijk aan huis en de daaropvolgende vier dagen op afstand. Met een Reiki-kuur ga je extra de diepte in met jouw heling, door de energie meerdere dagen achter elkaar te gebruiken. Daarnaast kan ik op meer momenten intunen op jouw energie, waardoor ik je ook beter kan lezen en meer inzichten terug kan geven.

Liever een andere sessie? Kijk dan bij mijn aanbod voor energetische sessies

Reiki Zoetermeer

Na een sessie..

…is je zelfhelend vermogen gestimuleerd

…zijn blokkades opgeschoond

…stroomt er opgeschoonde levensenergie vrij door je lichaam

…voel je je weer opgeladen en ontspannen

…is er energie in beweging gezet dat je in bepaalde situaties kunt merken

Wat kan je verwachten

Wanneer je bij me komt voor een Reiki sessie, heb je vooraf al aangegeven wat de reden is dat je komt. Die reden kan van alles zijn. Dat je je uit balans voelt, vast zit of gewoonweg nieuwsgierig bent en het eens wilt ervaren. Op het moment zelf bespreken we nogmaals kort of je er nog net zo in staat en of er (nieuwe) zaken zijn die meespelen.

Wanneer voor ons beiden alles helder is, doen we een korte meditatie om in het hier en nu te komen. Daarna mag je met je kleding aan op de behandeltafel gaan liggen. Door middel van handoplegging ga ik jouw lichaam af van boven naar beneden. Op die manier laat ik de Reiki energie jouw lichaam instromen en kan het daar zijn werk doen.

Ik stem me op jou af, zodat ik kan inspelen op wat jij nodig hebt. Geen een sessie zal dus hetzelfde eruit zien en iedereen heeft ook elke keer verschillende ervaringen.

Na een sessie bespreken we kort hoe het voor je was en geef ik eventueel iets, wat ik intuïtief aanvoel, aan je terug. Een week na de sessie bellen we even kort om eventuele vragen, inzichten of andere zaken die naar boven gekomen zijn te bespreken.

Alles op een rij

Behandeling in mijn praktijk aan huis

  • reiki om jouw zelfhelende vermogen te stimuleren, je energie op te schonen en weer op te laden.
  • een sessie van 60 minuten (inclusief voor en nabespreken)
  • je bent welkom in mijn praktijk aan huis in Zoetermeer
  • investering: €65,- incl. BTW

Reiki-kuur

  • 5x reiki om extra diep jouw zelfhelende vermogen te stimuleren, je energie op te schonen en weer op te laden
  • 1 sessie van 60 minuten in mijn praktijk aan huis in Zoetermeer (altijd op een maandag)
  • 4x een sessie op afstand van 30 minuten
  • dagelijkse terugkoppeling met mijn bevindingen en dagboekvragen voor jezelf
  • Afrondend gesprek na laatste sessie
  • investering: €195,- incl. BTW
Reiki Zoetermeer