Reiki cursus 1, 2 en 3

Heractiveer en versterk jouw vermogen tot werken met universele levensenergie. 

De cursussen

Reiki
1

energetische sessies

Een inwijding in de 1ste graad heractiveert jouw zelfhelende vermogen. Jouw energiekanaal  wordt zachtjes opgeschoond van blokkades, waardoor jij weer een open kanaal bent voor de universele levensenergie. Je leert hoe je jezelf en anderen een behandeling kunt geven met de oude techniek van handopleggingen.

Reiki
2

Holistisch traject

Je hebt al eventjes gewerkt met Reiki 1 op fysiek niveau en begint te voelen dat je meer wilt leren. Dat kan! Bij de inwijding tot de 2de graad wordt je kanaal verder opgeschoond en leer je werken met Symbolen voor mentaal en emotioneel niveau. Ook leer je het symbool om Reiki op afstand te geven.

Reiki
3

webshop

Met de inwijding tot de 3de graad bewandel je het pad van Reiki. Tijdens dit jaar leer je niet alleen meer in verbinding te komen met de universele energie, maar bewandel je echt jouw eigen spirituele pad aan de hand van Reiki en de Reiki principes. Je leert hoe je Reiki kunt leren aan anderen en je leert werken met nieuwe symbolen.

kruidensessie

Na een cursus..

…is jouw kanaal die in verbinding staat met de universele energie na elke graad weer een stukje verder opgeschoond

…ben je een laagje dieper gegaan in jouw bewustwording

…leer je bij elke graad meer en meer je intuïtie te gebruiken

…heb je weer nieuwe mogelijkheden geleerd hoe je Reiki kunt gebruiken

…weet je wat energie is en hoe chakra’s werken

De cursussen

Elke cursus laat jou een stukje dieper gaan in je bewustwording. Je zet weer een paar stappen verder op jouw spirituele pad. De cursussen die ik bied, zijn altijd met kleine groepen en bij de derde graad 1 op 1. Zo kan ik jou alle persoonlijke aandacht geven die je verdient. Er is veel ruimte voor vragen en oefenen. Ook na afloop mag je me altijd benaderen voor vragen.

In mijn praktijk zijn behandeltafels aanwezig en ik zorg voor drinken en wat lekkers. Zorg jij dat je zelf een lunch meeneemt en makkelijke en lekker zittende kleren aantrekt?

21 dagen na een cursusdag van Reiki 1 en 2 komen we weer samen om onze ervaringen te bespreken en verder te oefenen. In die 21 dagen ga jij thuis aan de slag met wat je op de cursusdagen geleerd hebt. Zo maak je een sterke verbinding met de energie en verstevig je het proces van opschonen van jouw energiekanaal.