reviews

Wat hebben anderen ervaren tijdens een

sessie, traject

of wandeling?

Al 1,5 jaar werd er bij ons thuis amper geslapen. De gebroken nachten werden niet doorbroken met behulp van slaapcoaches en artsen. Dus ja, wat doe je dan?

Jet vertelde ik over de laatste teleurstelling waarop zij mij vroeg: “waar denk jij dat het in zit?” 

Naar aanleiding van die vraag kwamen we tot het plan om een reiki sessie op afstand te doen, vijf dagen lang. En wauw, ik had weinig verwachtingen, want tot nu toe had weinig geholpen, maar wat sloeg dit aan! Mijn dochter van 1,5 reageerde heel natuurlijk op de reiki, nam haar rust en gaf boodschappen terug aan Jet. Zo duidelijk zelfs dat het af en toe een beetje griezelig was! Aan het einde van de week leek het alsof mijn dochter een stukje wijzer was, een stuk meer eigen en zelfstandiger. Rust was er. 

Natuurlijk waren de nachtelijke escapades niet direct over, maar de eerste stap was genomen! 

Inmiddels een maand later slaapt ze stukken beter en hoeven we er misschien nog maar een keer per nacht uit! 

Ik ben Jet heel dankbaar voor haar doortastendheid en haar durf om eerlijk te zijn.

Lauren, kreeg samen met haar dochter 5 Reiki sessies op afstand

Ik ontving een holistische behandelingen en wat fijn om dit te mogen ervaren bij Jet! Heel bijzonder, zo warm en zo thuis. Een en plek waar je event tot jezelf kan komen. En de pijn in mijn nek is zoveel minder. Echt een aanrader!

Nathalie, kreeg een energetische sessie

Dankjewel jet! Ik heb er onwijs veel aan. Alles valt op zijn plek van afgelopen 5 maanden! Zolang struggel ik al. Het voelt alsof het puzzelstukjes regent. En ideaal deze combo van therapie: natuur en oefeningen, communicatie en stilte. Had ik denk ik precies nodig!

Cherish, deed een therapeutische natuurwandeling

Wat was het fijn om tot rust te komen bij Jet! Alles mag er zijn en Jet neemt met zorg de tijd om naar je te luisteren en je te laten ontspannen. Aardse Tinten is echt een fijne plek om te zijn. Ik vond het een groot cadeau: een uur totale rust midden in een drukke werkweek. Zeker een aanrader voor iedereen die iets dichter bij zichzelf wilt komen.

Sterre, kreeg een energetische sessie