energetische sessie – Tarot of orakel reading

Reading met tarot, inzicht of orakel kaarten voor antwoorden en inzichten

Een tarot of orakel reading bestaat uit
chakra healing
meditatie om in het hier en nu te komen
schaalwandelen
orakel, inzicht of tarotkaarten die we gebruiken als spiegels van jouw onderbewuste
therapeutisch wandelen
we gaan samen in gesprek over de kaarten om zo tot inzichten te komen

De sessie

Een tarot of orakel reading helpt jou op holistische wijze te kijken naar jouw vraagstuk. Dat zal ik even uitleggen. De kaarten van een tarot of orakel deck zijn spiegels van jouw onderbewuste. Elke kaart roept van alles bij je op. Je voelt emoties en hebt gedachten. Als je nog aandachtiger naar jezelf kijkt ontdek je fysieke sensaties en verandering in je energie. Misschien zie je zelfs een patroon die jij ontwikkeld of overgenomen hebt in je kinderjaren, welke steeds in bepaalde situaties de kop op steekt. Oftewel, je bekijkt jouw vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken.

Maar waarom zou je dat willen? Het kan zijn dat je al een tijdje met vragen of een kwestie rondloopt, waar je maar geen antwoorden op kunt vinden. En dat terwijl jij de enige bent die er antwoorden op kan geven. Op zo’n moment kunnen de kaarten als spiegels voor je werken en je uitnodigen te kijken (én te zien) naar wat eerst nog niet zichtbaar voor je was. Het zijn dan ook vaak inkoppertjes, maar zag je dit inkoppertje ook al zo helder voordat je de tarot of orakel reading deed?

Elke vraag en kwestie is anders, net zoals elk persoon anders is. Daarom zijn er ook vele leggingen die gebruikt kunnen worden. Soms heb je aan 1 of 2 kaarten genoeg en soms heb je er wel 7 nodig. Intuïtief kies ik de kaartlegging die past bij jou en jouw vraag of kwestie.

Vragen waar je met de kaarten antwoord en inzichten mee kunt vinden, kunnen vragen zijn als wat mag ik loslaten of hoe kom ik weer in verbinding met mezelf? Maar ook vragen als welke kant mag ik op op werkgebied of wat in mij mag ik meer de ruimte geven voor groei? Dit is een kleine greep uit de opties, maar eigenlijk kan elke vraag gesteld worden.

Liever een andere sessie? Kijk dan bij mijn aanbod voor energetische sessies

reading, tarot, orakel en inzichtkaarten

Na een sessie..

..heb je antwoorden gevonden op jouw vragen

..heb je inzicht gekregen in jouw onderbewuste

..is wat eerst verborgen lag nu helder zichtbaar

..heb je intuïtief de spiegels getrokken die jij op dat moment nodig hebt

Wat kan je verwachten

Wanneer je bij me komt voor een tarot of orakel reading, heb je vooraf al aangegeven wat de reden is dat je komt. Die reden kan van alles zijn. Dat je je uit balans voelt, vast zit of gewoonweg nieuwsgierig bent en het eens wilt ervaren. Op het moment zelf bespreken we nogmaals kort of je er nog net zo in staat en of er (nieuwe) zaken zijn die meespelen.

Wanneer voor ons beiden alles helder is, doen we een korte meditatie om in het hier en nu te komen. Daarna voel ik aan welke spread (format voor de legging) we gebruiken en kiezen we samen uit welke kaarten deck(s) passen bij jouw hulpvraag. Aan de hand van de kaarten halen we jouw onderbewuste naar het bewuste, waardoor je inzichten en antwoorden kunt vinden.

Ik stem me op jou af, zodat ik kan inspelen op wat jij nodig hebt. Geen een sessie zal dus hetzelfde eruit zien en iedereen heeft ook elke keer verschillende ervaringen.

Na een sessie bespreken we kort hoe het voor je was en geef ik eventueel iets, wat ik intuïtief aanvoel, aan je terug. Een week na de sessie bellen we even kort om eventuele vragen, inzichten of andere zaken die naar boven gekomen zijn te bespreken.

Alles op een rij

  • tarot of orakel reading waarbij we jouw onderbewuste bewust maken om zo inzichten en antwoorden te krijgen op je vragen of kwesties
  • een sessie van 60 minuten
  • je bent welkom in mijn praktijk in Zoetermeer
  • investering: €65,- incl. BTW
kaartlezing, tarot, orakel en inzichtkaarten