therapeutisch wandelen

Wil jij meer verbinding met jezelf en moeder natuur en ook haar helende planten leren kennen?

Ja dat wil ik!
Een therapeutische wandeling bestaat uit
holisme
therapeutische methoden waarbij we de natuur gebruiken 
edelstenen, inzichtkaarten en klankschalen
plukken van helende kruiden om aan het eind van de wandeling een thee of thuis een kruidenproduct van te maken
holisme
we gebruiken de natuur voor mediaties en als spiegels van ons innerlijke wereld
reiki
de wandeling is 1:1 waardoor er ruimte is voor extra diepgang

De wandeling

Tijdens een therapeutische wandeling voel, zie, ruik, hoor en proef je de natuur. Je voelt je weer één met de natuur, komt met beide voeten op de grond en je versterkt je intuïtie. We gaan écht de natuur in. Door te wandelen komt niet allen je lichaam in beweging, ook jouw innerlijke wereld komt in beweging. De natuur zet jouw zintuigen op scherp en helpt jou als vanzelf te aarden. Je komt dus heel gemakkelijk in je lichaam, waar je echt kan voelen hoe het met je gaat en wat je wilt.

En hoe het met jou gaat en wat je wilt, daar gaan we mee aan de slag. Dat kan met therapeutisch werkvormen zijn, maar ook door meditatie of voorwerpen uit de natuur. Ik werk intuïtief en voel bij jou aan wat er op dat moment nodig is.

Daarnaast vinden we in de natuur ook heel veel mooie planten met een helende werking. Na de therapeutische oefeningen plukken we de helende kruiden van dat seizoen en maken er aan het eind van de wandeling een thee van of krijg je instructies mee om er thuis een kruidenproduct van te maken. Zoals een scrub, olie of tinctuur.

Na een wandeling 

heb je inzicht in hoe het met je gaat en op welke vlakken je meer voor jezelf mag zorgen

kom je weer in beweging in lichaam en geest

voel je wat je volgende stap is

kom je weer met beide benen op de grond

voel je ontspanning, innerlijke rust en balans

drink je een heerlijke kruidenthee of maak je thuis een kruidenproduct van de kruiden die je zelf geplukt hebt, zoals een scrub, olie of tinctuur

heb je een frisse neus gehaald die je nog lang goed zal doen

heb je kennisgemaakt met mij en weet je wat ik kan betekenen voor je

Aanbod

1:1 Therapeutische wandeling

De 1:1 wandeling is echt helemaal op maat voor jou. De nadruk ligt in deze wandeling op het therapeutische. Er is veel ruimte en aandacht voor wat er speelt in jouw leven en hoe je verder wilt en wat een eerst volgende stap kan zijn.

Een wandeling van 3 uur (max 5 km), waarbij je de natuur als spiegel voor je innerlijke wereld gebruikt om zo te ontdekken wat in jou leeft, wat beter kan en wat al goed gaat.

Op het eind van de wandeling plukken we en vertel ik over helende (on)kruiden en maken we er een lekkere kop thee van om zo de wandeling af te sluiten.

Achteraf krijg je via de mail een korte samenvatting van jouw wandeling en je geplukte kruiden.

Uitwisseling: €150,-

afspraak maken