therapeutisch wandelen

Wil jij meer verbinding met jezelf en moeder natuur en haar helende planten leren kennen?

Ja dat wil ik!
Een therapeutische wandeling bestaat uit
holisme
therapeutische methoden waarbij we de natuur gebruiken 
edelstenen, inzichtkaarten en klankschalen
plukken van geneeskrachtige kruiden om aan het eind van de wandeling een thee of thuis een kruidenproduct van te maken
holisme
we gebruiken de natuur voor mediaties en als spiegels van ons innerlijke wereld
reiki
de wandeling is 1:1 of in een duo met ruimte voor extra diepgang of in groepsverband waar de nadruk op het meditatieve ligt

De wandeling

Tijdens een therapeutische wandeling voel, zie, ruik, hoor en proef je de natuur. Je voelt je weer één met de natuur, komt met beide voeten op de grond en je versterkt je intuïtie. We gaan écht de natuur in. Door te wandelen komt niet allen je lichaam in beweging, ook jouw innerlijke wereld komt in beweging. De natuur zet jouw zintuigen op scherp en helpt jou als vanzelf te aarden. Je komt dus heel gemakkelijk in je lichaam, waar je echt kan voelen hoe het met je gaat en wat je wilt.

En hoe het met jou gaat en wat je wilt, daar gaan we mee aan de slag. Dat kan met therapeutisch werkvormen zijn, maar ook door meditatie of voorwerpen uit de natuur. Ik werk intuïtief en voel bij elke groep aan wat er op dat moment nodig is.

Daarnaast vinden we in de natuur ook heel veel mooie planten met een helende werking. Na de therapeutische oefeningen plukken we de helende kruiden van dat seizoen en maken er aan het eind van de wandeling een thee van of krijg je instructies mee om er thuis een kruidenproduct van te maken. Zoals een scrub, olie of tinctuur.

Na een wandeling 

heb je inzicht in hoe het met je gaat en op welke vlakken je meer voor jezelf mag zorgen

kom je weer in beweging in lichaam en geest

voel je wat je volgende stap is

kom je weer met beide benen op de grond

voel je ontspanning, innerlijke rust en balans

drink je een heerlijke kruidenthee of maak je thuis een kruidenproduct van de kruiden die je zelf geplukt hebt, zoals een scrub, olie of tinctuur

heb je een frisse neus gehaald die je nog lang goed zal doen

heb je kennisgemaakt met mij en weet je wat ik kan betekenen voor je

Aanbod

1:1 Therapeutisch wandelen

holisme

De 1:1 wandeling is echt helemaal op maat voor jou. De nadruk ligt in deze wandeling op het therapeutische. Er is veel ruimte en aandacht voor wat er speelt in jouw leven en hoe je verder wilt en wat een eerste stap kan zijn.

Wandeling van 3,5 uur (max 5 km), waarbij je de natuur als spiegel voor je innerlijke wereld gebruiken om zo te ontdekken wat in ons leeft, wat beter kan en wat al goed gaat.

Ook plukken we en vertel ik op het eind over helende kruiden en maken we er een lekkere kop thee van op het eind van de wandeling.

Achteraf krijg je via de mail een korte samenvatting van jouw wandeling en je geplukte kruiden.

Uitwisseling: €150,-

afspraak maken

Therapeutische duowandeling

holisme

Een duowandeling van 3,5 uur (max 5 km) waarbij de nadruk ligt op het therapeutische. We gebruiken de natuur als spiegel voor ons innerlijke wereld en ontdekken wat in ons leeft. Wat kan beter en wat gaat goed? Omdat het in een tweetal is, blijft er ruimte en aandacht voor wat speelt in jouw leven en kun je veel leren van de ander.

Ook plukken we en vertel ik op het eind van de wandeling over helende kruiden en krijg je instructies mee om thuis een product van jouw pluksels te maken.

Achteraf krijg je via de mail een korte samenvatting van jouw wandeling en je geplukte kruiden.

De wandeling is in een tweetal en je mag zelf een duo vormen.

Uitwisseling: €75,- pp

op de wachtlijst

Meditatieve groepswandeling

holisme

Een wandeling van 2 uur (max 5 km) in groepsvorm. In deze wandeling ligt de nadruk op het meditatieve. We komen uit ons hoofd en zakken in ons lichaam. Wanneer we in ons lichaam zijn voelen we beter hoe het met ons gaat en komt er rust en ontspanning.

Ook plukken we en vertel ik op het eind van de wandeling over helende kruiden en krijg je instructies mee om thuis een product van jouw pluksels te maken.

Achteraf krijg je via de mail een korte samenvatting over de werking van jouw geplukte kruiden.

De wandeling gaat door bij minimaal 4 en maximale 6 aanmeldingen.

Er staat nu nog geen wandeling gepland, maar je kan wel al op de wachtlijst!

Uitwisseling: €35,- pp

op de wachtlijst